lördag 14 maj 2011

15 maJ

 


Belgiens sjukvårdsminister utreder hur en flicka kunde misshandlas och förnedras av sina fosterföräldrar i tio år innan myndigheterna ingrep. Flickan tvingades äta möglig mat och sova på golvet. Trots att skolan slog larm flera gånger dröjde det tills flickan var 14 år innan något hände. Flickan som idag är 21 år lider fortfarande av sviterna av misshandeln 


 


Polisen i Anchorage, Alaska utreder Arturo Martines, 32 år död. Mord kan inte uteslutas säger Marlene Lammers, taleskvinna. Martines hittades död i sitt garage i måndags. Om det finns något samband med Michael Carriers, 24 år död finns inte än. Carrier hittades i sitt hem i Michigan för tio dagar sedan. Bägge offren återvände  tidigare i år till U.S.A. efter ett år i Afganistan.


 71-årige Thomas Harell har arresterats i Arizona. Harrel försökte locka med sig en 14-årig tjej till hans hus för att för att posera naken på Harells säng.


Publiken på O2 Arena I London fick valuta för pengarna när de skulle se Roger Waters. Både David Gilmoure och Nick Mason kom upp på scen. Gilmoure var med på Comfortly Numb och båda två på outside the wall. Den som drömmer om en återförening kan sluta drömma.


"Detta var en engångshändelse" säger David Gilmoure.



 


Mona Lisa, orginalet på Da vincis tavla kan vara funnen. Arkeologer i italien har funnit benrester i en krypta i ett kloster i Florens.


Silvano Vinceti säger; Detta är en mycket spännande upptäckt men det återstår mycket jobb. Man har funnit tillräckligt av skallen för att kunna göra en rekonstruktion av ansiktet.


 


I mars 2014 utbryter tredje det tredje världskriget enligt ryska astrologer, shamaner och parapsykologer som samlats för att diskutera framtiden. " Finanskrisen vi upplevt var bara ett omen, den riktiga finanskrisen kommer inom en snar framtid" säger Aleksei Kolov. Terrorister kommer att spränga bomber då Nobelpriset delas ut, OS i Sochi kommer att bombas och Japan får uppleva värre katastrofer än de nyss råkat ut för. Den mest imponerande prognosen gjorde Pavel Globa som har studerat alla afrikanska ledare och säger att Algeriets president är den ende utan någon karisma, det blir ingen revolution där. Larisa Vais har "inom sig" sett barn med sex fingrar och odjur födas. Vais har även sett en kvinna som kommer att styra Ryssland bakom sin man, presidenten.


 


Ett ordkrig har utbrytit på twitter mellan inga mindre än Noel Gallagher och Gary Neville. Noel blev minst sagt arg när den förre Man United stjärnan citerade texter av Oasis på sin twitter. Gary svarade med att fråga om inte Noel borde skriva ett nytt album eller är pennan slut? Noel svarade att från hans penna kom det bara rent guld, bläck är bara för dina fåniga kompisars tatueringar.


Både Will Smith och orginal-Django, Franco Nero ryktas vara med i Quentin Tarantinos film Django Unchained som ska ha premiär 2013.


En 39-årig man som skadade sångerskan Chihiro Onitsuka förra sommaren i hennes lägenhet har dömts till fängelse i två och ett halvt år.


 


Göteborgs Basebolllag, Hajarna vann på lördagen över sundbyberg med 11-1 och 12-8. Hajarna ligger på tredje plats, Karlskoga Bats leder.


 


den japanske Konstnären Keisuke Yamada, känd för att skapa kända ansikten av frukter har gjort en hyllning till nygifta prins William och hans Kate, genom att göra deras ansikten av bananer.



 


I dag; 1970 spelar Pink Floyd i Crystal Palace, London. De spelar så högt att fisken i en sjö i närheten dör.


2004; Lets Dance har världspremiär i Brittiska BBC One med namnet strictly Come Dancing.


1948; Löparna Gunder Hägg, Arne Andersson och Henry Kälarne blir avstängda på livstid för brott mot amatörbestämmelserna.


1908; Internationella Ishockeyförbundet, IIHF, bildas i Paris.


1940; Världens första McDonaldsrestaurang öppnar i San Bernardino, Kalifornien.


 


Grattis Mike Oldfield 58 år.


http://www.youtube.com/watch?v=tt8d3Shlfrg&feature=related


Chazz Palminteri blir 59 år.


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar