tisdag 10 maj 2011

10 maj

I dag; Rudolf Hess flyger till England för att få till ett fredsavtal.


1940; Nazisterna har boknål utanför operan i Berlin.


1907; Mors dag firas för första gången.


1940; Winston churchill tillträder som premiärminister i England.


1963; Riksdagen bekräftar att sverige ska genomföra högertrafik-


omläggning 1967. 


Michael Bolton som filmpiraten Jack Sparrow. Det är den amerikanska komeditrion Lonley island, som gjort ett av de mest sedda klippen på youtube, 86 miljoner med i just hade sex med Akron, som lyckats få hårfagre bolton att medverka i sin nya video.


Bolton själv tycker att det var blande det roligaste han gjort och berömmer trion, som han säger är "mer än genier"


http://www.youtube.com/watch?v=GI6CfKcMhjY


 


Arnold Schwarzenegger och hans ru sedan 25 år Maria Shriver har flyttat isär medans de funderar över sitt äktenskap.


En kvinna med rosa trosor utanpå sina byxor arresterades sedan en vakt upptäckt att hon hade en halvautomatisk Beretta i fickan samtidigt som hon pratade med sig själv. 46 åriga Marilyn michose fördes till Elmhurst sjukhus för psykisk undersökning. Händelsen inträffade på klassiska Waldorf-Astoria i New York.


 


Det tog 60 räddningsarbetare två timmar att få loss en österikisk simmare somhade grävt ett sju meter djupt hål i stranden på Pompano Beach, Florida. Killen som är 19 år hoppade i hålet som ett skämt, då rasade sanden på honom. Mannen vars liv var i fara då trycket från sanden kunde krossa honom, fördes till sjukhus där hans tillstånd beskrivs som stabilt.


 


En indonesik politiker som var med och genomförde strikta antiporrlagar har blivit tagen på bar gärning när han kollade på just porr i parlamentet. Mannen som är med i ett islamskt parti hävdar att han inte visste att det var porr. Arifinito lovar att läsa koranen och be om vägledning och bli en bättre människa.


Gamle storpelaren Gianfranco Zola är tillfrågad att ta över jobbet som förbundskapten för Ghanas fotbollslandslag.


 


En undersökning visar att 7,5 miljoner barn och ungdomar ljuger om sin ålder på Facebook. Mer än fem miljoner är barn under tio år.


En 17 årig kille är anhållen för mord på sin farfar i söndags morse i Merton, U.S.A. Richard Wilson slog ihjäl  Ronald Siepmann med en yxa. I november 2010 fick Richard Wilson diagnosen schizofreni.


Grattis Bono 51 år idag.


http://www.youtube.com/watch?v=4_bqARauWZw


 


Dennis Bergkamp 42 år.


Ulf Dageby 67 år.


 


 

1 kommentar: