tisdag 3 maj 2011

3 maj

I dag; 1494 Anlände Christofer Columbus till Jamaica och kallade ön för S:T Jago.


1987; Sverige blir världsmästare i ishockey.


1991; Sändes det sista avsnittet av Dallas på CBS.


2007; Madeleine McCann försvann från  sina föräldrars sovrum på ett hotell i Portugal. Flickan har inte hittats än. Hon var vid försvinnandet tre år och försvinnandet blev en världsnyhet. 


 


Den första Gayparaden kommer att gå av stapeln i Moskva 28 maj.


En bomb detonerade utanför en polisstation i Pyatniskaya Ulitsa i Moskva på tisdagsmorgonen. Bomben orsakade ingen större skada.


En buss sladdade av vägen i centrala Nepal på tisdagen. Tolv personer dödades och många skadades, rapporterar lokala medier.


Efter fem år är Aerosmiths frontman Steven Tyler klar med sina memoarer. Boken heter "Does the noise in my head bother you"


Boken ska innehålla allt vad en läsare önskar sig om Sex, drugs och rockenroll. Tyler säger att boken är öppen om allt om livet med Aerosmith.


Spice Girls är tillfrågade om att vara med invigen av OS i London. Tjejerna är tillfrågade och är intresserade. Andra artister som kan komma att uppträda är Rolling Stones, Cheryl Cole och Coldplay.


OS avgörs 27 Juli till 12 augusti.


Roman Abramovich är beredd att satsa en dryg miljard ( svenska kronor) på spelarköp i sommar. Spelare som Andrey Arshavin, Tomas Muller, Adam Johnson och Gareth Bale nämns. En talesman för Chelsea säger " Roman gillar Sexy fotball"


Förespråkare för traditionell kinesisk medecin (tcm) arbetar hårt för att få ändringar i en omdebatterad och problematisk lagstiftning somkommer att hejda flödet av tcm-produkter i Europa.


Det finns ännu inga spår efter den försvunna Journalisten Dorothy Parvas som försvann i fredags på väg till syrien.


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar