söndag 19 juni 2011

19 juni

En rabbinsk domstol i Jerusalem har dömt en hund till döden genom stening. Orsaken är att man misstänker att hunden är en reinkarnation av en advokat som förolämpade rättens ordföranden för 20 år sen.Den stora hunden skrämde domare och käranden i den ultraortodoxiska stadsdelen Mea Sherim när den kom in i rättsalen. En domare påminnde sig då en förbannelse en advokat utdelat för 20 år sedan och när sedan hunden vägrade lämna rättssalen trots försök dömdes den till döden då domarna trodde att advokatens ande hade intagit hundens kropp, hundar betraktas som orena i judendomen. Steningen skulle ske av lokala barn och ungdomar men hunden har rymt och inte återfunnits. Rabbin Avraham Dov Levin förnekar att domstolen skulle ha dömt hunden till avrättning men en av domstolens chefer bekräftar att rapporten stämmer.

En man som rengjorde en infektion på sin fot hade lite otur. Mannen  rengjorde foten på sin säng med alkohol, när han tände en cigg, vars glöd kom i kontakt med vätskan och satte eld på lakanet. Trots att mannen skyndade att hämta en brandspruta, tog elden fäste och skadade huset svårt.
Mannen är inte misstänkt för någonting av polisen.

En 17-årig kille höggs till döds natten till fredag i Penticton, Vancouver av en 19.årig kille på ett "sunset grad party" en fest som hålls för att markera början på skolterminen, mer än 100 ungdomar hade samlats för att festa i en skog utanför centrum.

Tre personer dödades sent på lördagskvällen i Los Angeles. Ett par 18 och 19 år sköts till döds av en förbipasserande bil. De fördes till sjukhus där de dödsförklarades. En man i 20-årsåldern hittades död på trottoaren på Denker Avenue. Vittnen säger att de hört ett skott avlossas.

Vill du behålla hälsan i ditt jobb ska du inte bli finansrådgivare, revisor, i den gruppen har antalet självmord ökat sedan finanskrisen kom , andra jobb som kan leda till depression är  lärare, säljare, servicepersonal och för personer som vill bli konstnärer, författare och underhållare.

Kina satsar på säkerheten i skolorna. Mer väktare utrustade med högsta teknologi ska se till att ingen kan skjuta eller knivhugga någon, vilket skedde i Nanping förra året. Polis ska bevaka skolor på morgon och eftermiddag när elever kommer och går. redan nu bevakas några skolor dygnet runt i landet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar