onsdag 15 juni 2011

15 Juni 2011

12-årige Juan Martinez dog natten mellan måndag och tisdag efter att ha blivit  knivhuggen ett antal gånger.
Martines dödades på en parkeringsplats i närheten av skolan där han gick. Polisen misstänker att rivalitet mellan olika graffitigäng kan vara en orsak.

Holly Polson 35 år, har arresterats för att ha haft sex med en 13-årig kille i ett tomt klassrum i palmdale, LA.

En 26-årig man som deserterade från U.S Navy i Virginia för fem år sedan och hittade på en ny identitet i Alaska har dömts till fem månader i fängelse för förfalskning av pass.

83-årige Robert M.Lee har åtalats för att ha attackerat en kvinna på sitt privata flygplan. Lee flög från Reno till Rochester, Minnesota för ett sjukhusbesök tillsammans med en sköterska. Det var när sköterskan skulle hjälpa Lee att sätta sig som han tog henne på brösten och klämde på dom. Då sköterskan bad honom sluta sa Lee
- Jag gör vad jag vill, detta är mitt flygplan.

Tracy Lyn Murphy, 50 år, har dömts till tio års fängelse för bankrån som han utförde 15 juni 2010.

En 17-åring har dömts till 12 dagar i fängelse för att via twitter hotat att kopiera dödsskjutningen på ett köpcenter i Rotterdam.Nionde april sköt en man ihjäl sex personer och tog sedan sitt liv. Flera personer har använt twitter efter dödskjutningen och uttalat hot.

Arnold Schwarzenegger kommer att öppna och tala vid en konfrens i Wien om grön energi och träffa representanter från Nigeria, Brasilien, och Österrike.

Arsenal har ett nyförvärv på gång, Gervinho från Elfenbenskusten spelar nu för franska Lille men vill flytta. Klubbarna ska träffas snart och diskutera en uppgörelse.
Damon Albarn kan komma att få fint sällskap på nästa platta med sitt projekt Gorillaz. Ingen mindre än Sir Paul McCartney är tillfrågad och intresset är ömsesidigt.

I dag  1940 Nazityskland kräver att det norska kungahuset ska avsättas och att tyska trupper ska åka genom Sverige.

1954, UEFA bildas i Basel

1977 för första gången hålls allmänna val i Spanien på 41 år.

Grattis till James Belushi 57 år, Oliver Kahn och Ice Cube 42 år, Waylon Jennings 74 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar