lördag 11 juni 2011

12 juni 2011

Anya Petrovic, är en nudist som tar till egna metoder för att få sola naken hemma i trädgården.
Hon har delat ut flyers i en  skola på sig själv naken, endast underlivet täckt av en liten svart ruta.
Anledningen är att skolan planerar att hugga ner träd som skyddar insyn i parets trädgård.
Anya Petrovic hävdar att barn som ser henne naken i trädgården skulle få "stora ögon"
Föräldrarna till elever vid Manly High chockades när Petrovic började dela ut sitt flygblad, som hon även satte på vindrutor på bilar. En mamma sade " det är löjligt och upprörande att göra på det här sättet"
Misaj Tomic, Anya Petrovics man förklarar att det hela var "ett uttryck för frustration" då skolan nyligen huggit ner träd som skyddat mot insyn i trädgården i 14 år.

En tysk man strippade på en flight mellan Madrid och Frankfurt. Personalen försökte avråda mannen som blev aggresiv och låste in sig på toaletten. Piloten tvingades vända tillbaka till Madrid där polisen hämtade mannen. Personalen uppger att de inte har en aning om varför mannen gjorde som han gjorde.

Utrikesministrarna för Armenien, Azerbaijan och Ryssland träffades på lördagen i ett möte som hölls bakom stängda dörrar. Målet med mötet är att få ett slut på oroligheterna i  Nagorno-Karabakh området.

Föräldrarna, 44 och 43 år,  till en åttaårig flicka i Holland har blivit arresterade för att via intenet ha erbjudit dottern till andra för sex mot pengar. En 32 årig man har gripits för att ha erbjudit sig att "köpa" flickan. Det var en familjemedlem som larmade polisen då han hittade mail på en lånad dator.

Trevor Harwell 20 år, datatekniker på en kristen skola har dömts till drygt 300 tusen svenska kronor i böter (50  000 dollar) för att ha smygtagit foton via webkamera på minst sex kvinnor, men det kan vara många fler uppger polisen. Flera av offren gick på samma skola som Harwell.

Rihanna och Susanne Boyle, kan komma att spela in låtar tilsammans under hösten. "coolare än så kan det inte bli säger Rihanna i ett meddelande.

En affärsman i Chicago har arresterats, misstänkt för inblandning i en terroristkomplott mot en dansk tidning och ge matriellt stöd till en pakistansk terroristorganisation.

Hasse Backe ska leda det allstarlag som möter Manchester United på Red Bull Arena, New Jersey 27 juli.
"Jag vill inte förlora mot United" säger Backe. " Vi slog dom två gånger med City när jag var där, jag vill vinna även den matchen" United gör fem träningsmatcher i U.S.A under juli månad.

Mer United. Eric Cantona återvänder till Old Trafford, inte för att spela utan leda New York Cosmos i hyllningsmatchen för Paul Scholes som spelas 5 augusti. Scholes säger i ett uttalande att " Jag har spelat hela mitt liv i United, så det blir ett känslomässigt farväl. Klubben är speciell på många sätt, men fansen är de bästa som finns och jag har uppskattat deras stöd under åren. Jag hoppas på en speciell kväll, särskilt när bossen och Eric kommer att stå på sidlinjen"

Holland har sökt Softboll-VM 2014. 2012 Spelas VM i Kanada. Om Holland får arrangera Softboll-VM blir det första gången någonsin som det avgörs i Europa.

Det blev Karlskoga som vann grundserien i Baseball efter att ha slagit Hajarna Göteborg i Göteborg med siffrorna 3-6 och 2-5. Kenta Sato och Micke Andersson var stora matchvinnare för Bats. Stockholm kom på andra plats, Leksand Lumberjacks trea och Göteborg fyra.

I dag 12 juni har Ryssland och Filippinerna nationaldag.

I dag, 1991 beslutar riksdagen att bygga Öresundsbron.

Grattis Dregen 37 år, Robyn 32 år, Pat Jennings 66 år,  Chic Corea 70 år, Fredrik Olsson 80 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar