måndag 18 juli 2011

18 Juli

En kvinna i 30-årsåldern i Geelong, Australien lade ut sina barn till försäljning på Ebay. Kvinnan skrev en längre försäljningstext som innehöll bilder på barnen, en flicka och pojke under tio år. Flera bud kom på barnen, då slog andra larm till polisens enhet för sexbrott mot barn som genast omhändertog barnen. Ebay plockade ner sidan. Kvinnan hävdar att allt var menat som ett skämt.

Lägg namnet Krokodil på minnet. Krokodil är en drog, närbesläktad med morfin och sprider sig snabbt över ryssland. Namnet kommer av att skinnet efter en injektion blir grönaktigt och fjällande. Kallbrand amputationer och att porös benvävnad, till exempel i underkäken försvinner, uppäten av syran är vanliga följder, smeknamnet på drogen är "den ruttnande"

Gordon Ramsay öppnar en ny restaurang i september.I det fashionabla varuhuset One New Change i centrala London kommer Bread Street Kitchen att erbjuda en omfattande vin och drinklista och säsongsbetonad meny. Målet är att leverera en "fantastisk upplevelse oavsett vilken tid på dygnet det är"
Interiören är skapad av Russel Sage. En vinbalkong med 2000 flaskor kommer att finnas till för gästerna.

Harry Potter och dödsrelikerna är den mest inkomstbringande filmen någonsin under en helg.Filmen gick upp på elva tusen biografer på 4375 platser och drog in osannolika 168.550.000 dollar.

Forskare i Chile som har studerat rymden bekräftar teorin om en okänd, gåtfull mörk energi. " Detta är utan tvekan den viktigaste märningen i fysik under de senaste årtiondena" säger Blake Sherwin, doktorand i astronomi vid universitetet i Princeton.

I dag släpps " The adventures of rain dance maggie" som är första singeln från Red Hot Chili Peppers nya  skiva " i´m with you" som kommer sista augusti.

Fransk-Norska domaren Eva Joly, som är känd i Frankrike för att bekämpa korruption kommer att bli de grönas kandidat i nästa års presidentval i Frankrike.

Talesmän för U.S.A och Irakisk militär har bekräftat att en  åttaårig flicka användes som självmordsbombare i torsdags. En irakisk kapten dödades och fyra soldater skadades.

Emerson Winfield Begolly, 22 år från Pennsylvania har åtalats för att ha bett islamiska terrorister att döda amerikaner i U.S.A. polisstationer, postkontor, synagogor, tåglinjer, broar, militäranläggningar, telefonlinjer skulle sprängas.

i dag 1871 invigs Stockholms centralstation.
1925; första delen av Mein Kampf publiceras.
1936, Spanska inbördeskriget bryter ut.
1993; ekonomen Ann-Marie Pålsson startar pigdebatten med att föreslå skatteavdrag för hemhjälp.

Grattis; Nelson Mandela 93 år.
Richard Branson, Virgin records 61 år.
Frank Farian, tysk musiker 70 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar