torsdag 28 april 2011

Torsdag 28 April

Idag 1789 inträffade myteriet på Bounty.


1945 Benito Mussolini och hans älskarinna Clara Petacci hängs upp till allmänhetens beskådning efter att ha arkebuserats.


 


Hina parek, har efter 848 sjukdagar med stress och depression slutat som polis i London. Parek har hävdat att hennes kollegor var rasistiska, kallade henne namn och ignorerade henne.


En kollega säger "Pareks historia är påhittad och hon borde fått hjälp tidigare"


 


Ngo Dinh Nhu, frispråkig antikommunist från Vietnam dog på ett sjukhus i Rom i söndags kväll 87 år gammal. de senaste 40 åren har hon levt i exil i sydfrankrike och Rom. Nhu hade smeknamnet " the dragon lady" och ansågs vara trendsättande i Vietnam i början på 60talet med sin glamourösa stil och sätt.


 


Terry Jones från Monty phyton planerar att göra film på Terry Pratchets bok Good omen. Under hösten är Terry Jones aktuell med komedin absolutely anything med Robin Williams som han ska regissera.


 


Arnold is back; Californiens guvernör Arnold Schwarzenegger  bekräftar att han är klar för den femte terminatorfilmen som ska spelas in i början på nästa år.


 


Fulhams tränare Mark Hughes och Evertons tränare David Moyse står högst på Aston Villas lista över tränare om inte Gerhard Houllier kommer tillbaka till tränarjobbet efter sina hjärtproblem.


 


Rysslands president Vladimir Putin har bjudit två poeter som var för vågade för ryssk tv. Dmitrij Bykov och Michail Yefremov ska tillsammans med 15 andra kulturpersonligheter träffa Putin.


 


En man i Surrey, Vancouver blev skjuten till döds efter en bilolycka. Polisen letar efter en man med asiatiskt ursprung och utesluter inte att det kan röra sig om en droguppgörelse.


 


Polisen i Porsgrunn, Norge har gripit en 17-årig kille misstänkt för att ha tänt eld på kyrkan i Porsgrunn 11 april. Killen är känd av polisen sedan tidigare.


 


Polisen i Vestfold, Norge har hittat en död man i en bil vid en korvkiosk. mannen är inte identifierad och polisen utesluter inte att mannen kan vara från Litauen då skyltarna är därifrån. 


 


Vita huset har offentliggjort President Barack Obamas födelseattest då det under en tid pågått spekulationer om att Obama inte skulle vara född i U.S.A. Allt för att få tyst på rykten och tvivel om att presidenten är amerikan.


 


Grattis idag till Nicklas Lidström 41 år.


Jessica Alba 30 år


Penelopé Cruz 37 år.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar